Biodroga MD

BIODROGA MD HAPPOHOIDOT

Vain 3-5 min tasaisempi ja kauniimpi iho.

- Ihohuokoset pienentyvät

- ihon epätasaisuudet vähentyvät

- pigmenttiläiskät vaalenevat, tasaisempi ihon pinta,

- pinnalliset arvet, juonteet ja rypyt madaltuvat

- ihosolujen uusiutuminen paranee

Täydellisen hyöty hoitosarjana tehtynä (5x).

 

BIODROGA MD MIKRONEULAUS

Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi ”korjata”mikrovammaa. Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi. Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo enimmäisen hotokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta.

Biodroga MD mikroneulaus on hellävarainen ja samalla todella tehokas hoitometodi iholle joka tarvitsee näkyviä hoitotuloksia.

Se on tehokas ihoa uudistava hoito, ”kasvojen kohotus ilman veistä”.

Hoito tehdään sarjahoitona, (5-6x).

 

 

 

Kasvohoidot

Kasvohoidot toteutetaan ja suunnitellaan juuri Sinun tarpeitesi ja ihon kunnon mukaan. Tuotteet joilla hoidot toteutetaan on laadukas ammattikosmetiikkasarja, BIODROGA. Biodroga tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Sarjasta löytyy laadukkaat tuotteet niin koti- kuin ammattikäyttöönkin.

BIODROGA haluaa tarjota naisille ja miehille terveemmän ja kauniimman ihon, tieteen viimeisten saavutusten avulla. Raaka-aineet ovat biologista alkuperää, niiden teho on testattu ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa.

Kaikki BIODROGAN tuotteet on testattu dermatologisesti valvotuissa olosuhteissa. Tuotteita ei testata eläinkokein. Innovatiivinen tuotekehittely ja täydellinen laaduntarkkailu takaavat voittamattoman yhdistelmän laatua.

Lue lisää Biodrogan tuotteista: http://www.biodroga.fi/

 

 

Jalkahoidot

Tuotesarjana jalkahoidoissa käytän saksalaista Gehwol -sarjan tuotteita. Sarjasta löytyy apu jalkojen erilaisiin ongelmiin/tilanteisiin.

Myynnissä myös Gehwol jalkojenhoitotuotteita. Kysy lisää!

 

Sokerointi/vahaukset

Sokeroinnin/vahauksen jälkeen muistettava (12 h):

  • Vältä aurinkoa/solariumia sekä itseruskettavia tuotteita 
  • Älä käytä deodoranttia heti kainalokarvojen poiston jälkeen
  • Ei saunaa eikä voimakasta hikoilua

Pidä huolta ihon kosteudesta ja kuori ihoa säännöllisesti. Näin vältät sisäänkasvaneet karvat.

 

GlamLash ripsipidennykset

Kotihoito-ohjeet

Ripsiliima kuivuu laittamisen jälkeen vielä 24 h, joten vältä kuumuutta, höyryä, saunaa ja hankausta.

Suositellaan myös nukkumista ensimmäisenä yönä selällään, jotta juuri laitetut ripset eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana.

Vältä öljypohjaisia tuotteita silmillä ja silmänympärysalueella.

Älä käytä myöskään ripsentaivuttimia tai tavallista ripsiväriä. Jos haluat käyttää ripsiväriä pidennysten kanssa, hanki ripsipidennyksille tarkoitettu ripsiväri.

Älä koskaan nypi ripsiä!

Ripsipidennykset pysyvät kauniina pitkään kunhan pidät niistä hyvää huolta. Harjaa ripset päivittäin ripsiharjalla. Hyvin hoidetut ripset ovat kauniit ja luonnolliset. Ripsiä tulisi myös huoltaa säännöllisesti. Huoltoväli on yksillöllinen, mutta suositellaan 2-4 viikon väliä.

Ripsien kasvuaika on noin 60-90 vuorokautta jonka jälkeen ne putoavat ja uusi ripsi kasvaa tilalle. Silmissä on siis joka hetki eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä. Huollon yhteydessä näihin koloihin tehdään uusi ripsi aina kun ripsi on sopivassa kasvuvaiheessa.

Erikoishoito koko keholle

Hyvinvointipussi
Mikä hyvinvointipussi on? Se on ns.infrapunamakuupussi. Pussi on tehokas vaihtoehto
infrapunasaunalle.Infrapuna poistaa tehokkaasti elimistöön varastoituneita myrkkyjä ja kuona-aineita, vähentää turvotusta ja selluliittia, auttaa painonhallinnassa sekä edistää yleistä hyvinvointia virkistämällä oloasi. Kuulostaako hyvältä? Lue lisää.

FIR infrapunasäteily “syvälämpö” on eräs lämpösäteilyn muoto. Se menee suoraan ihmisen ihon alle noin 3 – 10 cm syvyyteen lihaksiin, luihin ja elimiin, joka alkaa vastaavasti kiihdyttää elimistön verenkiertoa, solujen aktivoitumista ja uusiutumista.

FIR infrapunasäteily stimuloi koko kehoa ja sen toimintaa erittäin tehokkaasti. Hyvinvointipussi puhdistaa myös ihoa ja stimuloi ihosolujen uusiutumista (iho muuttuu pehmeämmäksi ja sen jäntevyys, joustavuus sekä väri paranevat), ehkäisee ihon verenpurkaumia ja parantaa ihon aineenvaihduntaa.

Hyvinvointupussi on turvallinen ja tehokas ja sillä on paljon hyviä ominaisuuksia ja tässä niistä kootusti muutamia:

- Nopeuttaa palautumista rankasta urheilusuorituksesta

- Poistaa kuona-aineita lihaksistosta ja vähentää särkytiloja

- Poistaa tutkitusti maitohappoa elimistöstä

- Auttaa elimistön hapenpuutteeseen

- Parantaa ääreisverenkiertoa

- Parantaa elimistön vastustuskykyä

- Lievittää lihasjännityksiä ja lihaskipuja

- Auttaa parantamaan lihasten venyvyyttä ja jäntevyyttä

- Nivelten liikkuvuus kasvaa

- Parantaa elimistön aineenvaihduntaa

Urheilijoiden keskuudessa Infrapunamakuupussin teho on huomattu ja sen teho on osoitettu lukuisissa kliinisissä testeissä. Pussiin mentäessä on hyvä pukea päälle esim. ohut kerrasto joka kerää hien (puhdas tekninen alusasu). Laitteeseen mentäessa valitaan haluttu lämpötila sekä haluttu aika (20, 40 ja 60 min).

Tule kokeilemaan ja huomaa itse infrapunan hyödyt.

Hinnat:

20 min - 15 €

40 min – 25 €

60 min – 35 €

Sarjahoitona esim. 3x40 min = 70 € tai 3x60 min= 100 €

HUOM!

Ennen syvälämpöhoidon käyttöä tulisi ottaa huomioon seuraavat seikat:

Jos olette sairas, epätietoinen terveydentilastanne tai käytätte lääkitystä , neuvotelkaa lääkärin kanssa aina ennen syvälämpöhoitoa.

Mikäli teille on asennettu sydämen tahdistin, metallilevyjä, tekoniveliä tai muita kirurgisia implantteja (esim: silikoni) on syvälämpöhoidosta neuvoteltava aina lääkärin kanssa.

Dolly's Lash kestotaivutus

Dolly's Lash on kestotaivutus joka muuttaa käsityksesi ripsipermanentista. Siinä erikoisen geelityynyn avulla ripset taivutetaan. Ripset eivät mene kiharalle vaan ne taivutetaan suoraan ylöspäin. Näin ollen ripset näyttävät pitkiltä ja katse avaralta.

Hoidon aikana myös ripset värjätään. Hoidon kesto 75 min.

Lopputulos kestää n. 8-12 viikkoa jolloin käsittely voidaan uusia.

 

Dolly's Lash kestotaivutus